Kamers
Home  -  Kamers

Even voorstellen, wij zijn Jacques en Katty Maes – Verbeke. Reeds 38 jaar wonen wij hier in de Abeelstraat in Tielt. Abeellogies beschikt over 5 tweepersoonskamers. Eén kamer is een familiekamer waar een zetelbed ter beschikking staat, zodat u als gezin van 4 personen samen kan overnachten. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer en toilet. Handdoeken en badproducten liggen klaar om te gebruiken. Er is ook bergruimte om uw bagage op te bergen.

Op ons terrein is er gratis parking voorzien. U kan met een gerust hart uw wagen parkeren. Ook fietsenstalling is beschikbaar.

Bij een overnachting voorzien we ontbijt. U kunt uw voorkeuren doorgeven aan de gastvrouw Katty. Eventuele allergieën geeft u best door bij het maken van de reservering.
Abeellogies is gelegen op de ouderlijke boerderij van Jacques. Katty trok in op de boerderij wanneer ze trouwden. Na een aantal jaren actief te zijn in de landbouw, besliste Jacques om zijn carrière over een andere boeg te gooien, nl. metaalconstructie. Na verloop van tijd werd de boerderij te klein en verhuisde het bedrijf naar een industrieterrein.

De oude stallen stonden leeg en Katty droomde ervan ze te verbouwen en in te richten tot logies. Haar droom werd werkelijkheid. Nu alles gezellig is ingericht, staat ze klaar om u te verwelkomen. De oude koeienstal werd omgebouwd tot Abeellogies.
De boerderij zit al enkele generaties in de familie. Jacques en Katty zijn hier trots op. Ze hebben respect voor hun afkomst en zo is iedere kamer vernoemd naar hun (over)grootouders.

Tarief 2024:
Kamer + ontbijt 1 persoon: € 95 / nacht
Kamer + ontbijt 2 personen: €125 / nacht
Familiekamer + ontbijt (2 volw + 2 kinderern): € 165 /nacht

Cyriel-Joseph & Maria
Verstraete – Desplenter

Elke kamer heeft een persoonlijke naam gekregen. De eerste kamer is genoemd naar de groottante en grootnonkel van Jacques. Maria Desplenter was weduwe en had geen kinderen. Jenny, de moeder van Jacques, kwam, op 14 jarige leeftijd, van Hulste naar de Abeelstraat in Tielt om te helpen bij haar tante op de boerderij. Na jaren geholpen te hebben op de boerderij, nam ze samen met haar man André Maes de boerderij over en bouwde ze haar leven in Tielt verder op. Ze kregen 3 kinderen, Marnix, Monique en Jacques. In die tijd was het de gewoonte dat de jongste zoon ” ‘t hof” overnam. Jacques en Katty boerden verder. 

Deze kamer beschikt over een eigen badkamer, bergruimte voor kledij en bureau. Rolluiken zorgen ervoor dat u kan genieten van een rustige nacht in het donker.

U hoeft geen plaats te voorzien in uw bagage voor beddengoed of handdoeken.

 

 

Enkele impressies

Cyriel & Martha Verbeke – Van Haverbeke

Kamer 2 spreekt op de grootouders van Katty aan haar vaders kant. Deze kamer beschikt ook over een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Handdoeken liggen klaar voor u en het bed staat opgemaakt op u te wachten.

Rolluiken zorgen ervoor dat u kan genieten van een rustige nacht in het donker.

Enkele impressies

Cyriel & Adrienne Snaet – Desplenter

Cyriel en Adrienne zijn de overgrootouders van Jacques aan zijn moeders kant. Deze kamer heeft een kleurrijke achtergrond, waar je meteen blij van wordt!

Rolluiken zorgen ervoor dat u kan genieten van een rustige nacht in het donker. Net als de andere kamers beschikt deze kamer over een eigen badkamer met toilet en douche.

Beddengoed en handdoeken liggen klaar voor u.

 

 

Enkele impressies

Petrus & Lucy Snaet – Decommer

Petrus en Lucy zorgen voor de grootste kamer van onze logies. In deze kamer is het mogelijk om een zetelbed ter beschikking te stellen om kinderen te laten overnachten.

Een reisbed voor kleine kinderen kunnen wij ook klaarzetten voor jullie. De sfeer is deze kamer is eerder speels, de aapjes zorgen voor wat amusement!

Enkele impressies

Vergiel & Gabrielle Van Huylenbrouck – Verhaeghe

Kamer 5 bevindt zich op de bovenverdieping. Net als de andere kamers heeft u hier een eigen badkamer met douche en toilet. Vergiel en Gabrielle zijn de grootouder van Katty aan moeders zijde. 

Met de bergruimte kan u de bagage netjes opbergen. Handdoeken zijn voorzien alsook beddengoed.

Rolluiken zorgen ervoor dat u kan genieten van een rustige nacht in het donker.

 

Enkele impressies